Zvezda dočekuje moskovski Spartak

Spektakl na Rajko Mitić

Zvezda dočekuje moskovski Spartak

D. Vejo

Rukovodostvo Crvene zvezde odlučilo je da na fin način iskoristi pauzu u Super ligi Srbije, zbog reprezentativnih obaveza.

S toga, čelnici tima iz Ljutice Bogdana odlučili su da organizuju prijateljski meč na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, a gdje će za gosta imati ekipu moskovskog Spartaka.

Pored utakmice, ruska delegacija u prestonicu Srbije dolazi iz još jednog razloga. Naime, riječ je o napadaču crveno-bijelih Geloru Kangi koji bilježi sjajne partije u Super ligi Srbije, pa se zbog toga našao na meti ruskog tima.

Napadač je pod ugovorom sa Zvezdom do 2018. godine, pa je jedino moguće da klub napusti uz obeštećenje.

Kada je u pitanju ruski tim, Spartak ima sjajnu priliku da osvoji titulu u prvenstvu, na koju je čekao punih 16 godina.

Utakmica između Zvezde i Spartaka igra se 25. marta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi