Ako ste prespavali, sada uživajte u Nurkićevim poenima

Sjajna partija bh. centra

Ako ste prespavali, sada uživajte u Nurkićevim poenima

E. Škorić

Bh. centar Jusuf Nurkić imao je sjajno izdanje u meču Portlanda i Phoenixa.

U noći sa subote na nedjelju Portland je ugostio Phoenix i slavio je sa 114:107, a Nurkić je odigrao vrhunski meč za Trail Blazerse.

Na terenu je proveo skoro 28 minuta, a za to je vrijeme ubacio 17 poena uz devet skokova, dvije asistencije i jednu blokadu.

Dva dana ranije Nurkić je u porazu od Los Angeles Clippersa ubacio 12 poena, koliko je ubacio i protiv New Orleansa 25. ovog mjeseca. 

Međutim, pojedinim potezima i sjajnom odbranom Nurkić donosi ključnu sigurnost u tim Portlanda, pa je stoga i miljenik tamošnje publike. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi