Bosna teško poražena od Groningena

Alikadić: Teško je izdržati ovaj tempo

E. Čaušević

Košarkaši Bosne Royal doživjeli su težak poraz od Gronigena (72:43) u meču FIBA Kupa Evrope.

Bosna je danas u Skenderiji u drugom kolu upisala novi poraz, a ovaj put sarajevski tim je nadigran od strane Groningena koji je slavio sa čak 29 poena razlike. Nakon utakmice košarkaš domaćih Ali Alikadić izjavio je da je teško izdržati tempo od tri meča sedmično.

"Izgubili smo 29 razlike. Ovo je veoma težak tempo jer igramo tri utakmice sedmično. Ovo je dobra prilika za nas mlade igrače i ja sam zadovoljan svojom igrom. Već u subotu gostujemo Zrinjskom i mali je prostor za odmor , ali trudimo se da izdržimo koliko možemo", izjavio je nakon utakmice Alikadić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi