“Crno-beli” odbranili naslov

Finale Kupa “Radivoja Koraća”

“Crno-beli” odbranili naslov

Košarkaši Partizana bez mnogo problema odbranili su naslov pobjednika Kupa Srbije - “Radivoj Korać”, pošto su u finalu final-eighta savladali večitog rivala,  Crvenu zvezdu rezultatom 80:65.

Izabranici trenera Duška Vujoševića dominirali su od početka do kraja, a manji pad u igri “crveno-beli” su iskoristili da u jednom trenutku smanje zaostatak na opasnih pet poena.

“Pokazali smo da smo bolja ekipa od Zvezde bez obzira što za njih nije igrao povređeni Roberts. Bili smo bolji od početka meča, osim jednog perioda u trećoj četvrtini kada se nismo snašli zbog njihov agresivne odbrane”, naglasio je Vujošević.
”Najbolji smo, ali idemo dalje, jer nas čeka još dosta teških utakmica”, poručio je Novica Veličković, MVP finalnog turnira Kupa Srbije koji je odigran u Nišu.
Pehar Kupa Radivoja Koraća kapitenu Petru Božiću uručio je Vlade Divac.

Najbolji od bh. trojke u poraženom tima bio je Oliver Stević sa osam poena, Milan Milošević dodao je tri, a Elmedin Kikanović dva koša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.