Curtis Jerrells napušta Galatasaray

Želi u novu sredinu

Curtis Jerrells napušta Galatasaray

D. Vejo

Američki košarkaš Curtis Jerrells od danas više neće braniti žuto-crvene boje turskog tima.

Ova informacija saopštena je na zvaničnom sajtu košarkaškog kluba Galatasaray, a kao razlog njegovog odlaska navodi se to da plejmejker želi u novu sredinu.

Ovaj 29-godišnji košarkaš prije nekoliko dana osvojio je Eurokup sa turskim timom, čime su obezbjedili nastup u Euroligi naredne sezone. Ali on po svemu sudeći nije bio zadovoljan uslovima koji mu se pružaju. 

Podsjetimo, Jerrells se Galatasarayu pridružio krajem januara ove godine kada je u redove žuto-crvenih stigao iz ruskog Unicsa. Gdje će to karijeru da nastavi Amerikanac, ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi