Jović i Nikolićeva najbolji u 2016.

Crveno-bijela porodica slavi 72. rođendan

Jović i Nikolićeva najbolji u 2016.

Stefan Jović izabran je za najboljeg sportistu godine Sportskog društva Crvena zvezda, a njegov tim dobio je priznanje za najbolju ekipu u protekloj godini.

Nagrada za najbolju sportistkinju otišla je u ruke džudistkinje Milice Nikolić, dok je trener košarkaša Dejan Radonjić proglašen za najboljeg trenera.

"Priznanje je potvrda napornog rada. Ne kažem da ne možemo da napravimo sljedeći korak i pokušaćemo da ga ostvarimo. Za to nam je potrebna sreća, a ova nagrada nas obavezuje da budemo još bolji", rekao je prvi čovjek KK Crvena zvezda Nebojša Čović.

"Počeli smo da dodjeljujemo nagrade prije 52 godine, tradicija traje, a svi naši najbolji sportisti su dali mnogo toga, kako Zvezdi tako i nacionalnim selekcijama. Nagrade su podstrek i obaveza. Čestitam svim osvajačima na nagradama. Osvojili smo 44 trofeja, što predstavlja uspješnu godinu", izjavio je predsjednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda Ivan Todorov.

Trebalo bi istaći da su bivšem fudbaleru Dragoslavu Šekularcu i bivšem košarkašu Zoranu Slavniću uručene nagrade za životno djelo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi