Kobe o potencijalnom finalu NBA lige: Zašto je loše?
Foto: EPA

Bryant o susretu Cavsa i Warriorsa

Kobe o potencijalnom finalu NBA lige: Zašto je loše?

M. Šljivak

Legenda Los Angeles Lakersa i jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Kobe Bryant, komentarisao je ovogodišnju sezonu NBA lige.

S obzirom na košarku koju gledamo u doigravanju, izvjesno je da će Cleveland Cavaliersi i Golden State Warriorsi igrati u trećem uzastopnom finalu.

Iako mnogi tvrde da je to loše za najjaču ligu svijeta, Kobe smatra suprotno. Vjeruje da je to baš ono što treba ligi.

"Recite mi jedan razlog zašto je to loše? Nema smisla tvrditi nešto jer je unaprijed rečeno da je loše? Probudiću se ujutro. Je li to loše? Ne vjerujem da bi iko to rekao. Ovo je odlična stvar za košarku", istakao je Kobe.

Legendarni košarkaš karijeru je završio prošle godine. Smatra se jednim od najboljih svih vremena, a u karijeri je osvojio pet titula NBA lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi