Komična izjava trenera Portlanda o Jusufu Nurkiću

Stotts oduševio izjavom

Komična izjava trenera Portlanda o Jusufu Nurkiću

M. Šljivak

Bh. centar Jusuf Nurkić maksimalno koristi svoje vrijeme u ekipi Portland Trail Blazersa. 

Nurkić je nedavno stigao u tim kao dio trejda iz Denver Nuggetsa, a već je pokazao da će biti veliko pojačanje u reketu tima iz Oregona.

Iako je svega nekoliko dana s ekipom, bh. košarkaš za sada izgleda dosta dobro na parketu, ali prostora za napredak itekako ima.

Tokom All Star pauze Nurkić je dodatno radio kako bi "pohvatao" akcije, a sve je to ispratio i trener tima Terry Stotts.

Pitali su ga za analizu Jusufovih treninga tokom All Star pauzer, a Stotts je kao iz topa ispalio.

"Izgledalo je dobro na Instagramu"...

Veoma zanimljiva izjava trenera Portlanda koja je nasmijala mnoge fanove ovog tima, ali ovaj stručnjak je poznat kao jako duhovit i sigurno da nije imao nikakve loše namjere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi