LeBron o Thomasu: Koliko je samo čvrst i odlučan
Foto: EPA

James nije sakrivao divljenje prema igraču Bostona

LeBron o Thomasu: Koliko je samo čvrst i odlučan

Nekoliko trenutaka nakon što su Cavaliersi izbacili Boston Celticse i prošli u veliko NBA finale, LeBron je prišao playmakeru Bostona, Isaiahu Thomasu, koji je zbog povrede propustio tri posljednje utakmice serije, i zagrlio ga.

Novinari su naravno imali puno pitanja o ovom LeBronovom potezu, a on je odlučio podijeliti svoje mišljenje o sjajnom Thomasu.

"U medijima sam rekao nekoliko stvari o situaciji kroz koju on prolazi, ali bio sam sretan da ga vidim, da mu dam veliki zagrljaj, od mene i moje porodice", rekao je LeBron.

"Koliko je on samo čvrst i odlučan, da može prolaziti kroz sve što prolazi, dan po dan, a da i dalje ostane fokusiran na ekipu. Znate, porodica je sve...Košarka je na drugom mjestu. Vidjeti ga da igra na način na koji je igrao u play-offu je bilo zadovoljstvo, uzmemo li u obzir njegovu situaciju", podsjetio je James na veliku tragediju koja je zadesila Thomasa, koji je početkom play-offa u tragičnoj saobraćajnoj nesreći izgubio sestru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi