Leteći show Cavsa u Quicken Loans Areni
Foto: EPA

Sjajna zakucavanja LeBrona i Shumperta

Leteći show Cavsa u Quicken Loans Areni

Cavaliersi su savladali Toronto Raptorse rezultatom 116:105 u prvoj utakmici polufinalne serije Istočne konferencije, a dominantnu partiju Clevelanda obilježilo je nekoliko atraktivnih poteza.

Cleveland je odlično otvorio utakmicu, a sjajni LeBron James je postigao 35 poena, uz 10 skokova i četiri asistencije.

Upravo je James već na samom početku utakmice brutalnim zakucavanjem postavio ton za ostatak utakmice. On je, nakon što mu je Irving bacio pas od tablu, loptu uhvatio u zraku i sjajno zakucao.

Iman Shumpert je možda postigao samo pet poena, ali njegovo zakucavanje prilikom kojeg je stavio na poster sjajnog blokera Sergea Ibaku sigurno je oduševilo sve pristalice Clevelanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi