Lowry ostaje: Potpisuje novi ugovor sa Raptorsima
Foto: EPA

Playmaker još tri godine u Torontu

Lowry ostaje: Potpisuje novi ugovor sa Raptorsima

Toronto Raptorsi neće ostati bez svog sjajnog playmakera. Iako je ovog ljeta postao slobodan igrač, Kyle Lowry će ostati član Raptorsa.

Naime, Lowry i Raptorsi su uspjeli doći do dogovora, pa će sjajni playmaker sa kanadskom ekipom potpisati novi trogodišnji ugovor vrijedan 100 miliona dolara.

"Kada je došlo vrijeme da donesem odluku puno mi je toga prolazilo kroz glavu. Na prvom mjestu porodica i ono što će njih učiniti sretnim, i omogućiti im najbolji život", napisao je Kyle Lowry za The Players Tribune, te nastavio:

"Tu je i košarka, odluka o najboljem mjestu za mene u narednim godina...Ali za mene je, na kraju krajeva, ovo bila lagana odluka. Svi putevi me vode na isto mjesto: dom."

"Svi oni me vode nazad u Toronto", dodao je na kraju Lowry potvrdivši da će i naredne sezone nastupati u dresu Raptorsa.

Lowry je u prošloj sezoni u prosjeku po utakmici bilježio 22.4 poena, 4.8 sokokova i sedam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi