Najgore takmičenje u zakucavanju ikada?

"Miš" je pretjerao ovaj put

Najgore takmičenje u zakucavanju ikada?

Najgore takmičenje u zakucavanju ikada održano je na Filipinima, a razlog za epitet najgoreg je pokušaj zakucavanja jednog američkog košarkaša.

Košarkaš Justin Melton, kojeg popularno zovu "Miš" zbog brzine, ali i konstitucije, visok je 175 centimetara i glavni je akter ove priče. On već neko vrijeme igra na Filipinima, a nastupao je u Americi za jedan koledž u Sjevernoj Karolini. Naravno do NBA drafta nije dogurao.

Već nekoliko sezona Melton nastupa za ekipu San Mig Super Coffee Mixers, a često se ističe atraktivnim potezima, ali je ovaj put pretjerao.

Ovo što je probao da izvede se graniči sa nemogućim, ali to nije smetalo publici da se zabavlja. Nije baš za All-Star, ali svejedno, Justin vjeruje da može da hoda kroz vazduh, pa je svezanih očiju pokušao zakucati loptu kroz obruč, a sve je završilo ovako:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.