Ne može bez skandala: U centru pažnje Saša Đorđević

Premijerka je bila nebitna?

Ne može bez skandala: U centru pažnje Saša Đorđević

E. Škorić

Premijerka Srbije bodrila je jučer Orlove u Istanbulu, ali je na kraju proslavila srebrenu medalju.

Imala je Srbija veliku želju da dođe do zlatne medalje, no ona je otišla u ruke Slovenaca, koji su hrabro odigrali turnir i zasluženo došli do historijskog rezultata.

Prilikom ceremonije dodjele medalja srbijanskim košarkašima, zabilježen je jedan zanimljiv detalj, a mediji u Srbiji nazvali su ga - skandalom. Premijerka Ana Brnabić je pružila ruku kod dodjelje medalja svakom pojedincu, ali selektor Saša Đorđević odbio je da se rukuje.

Srbijanski mediji tvrde da ju je namjerno izignorisao, mada je velika vjerovatnoća da je samo nije uočio, pošto je u tim trenucima jednostavno bio "isključen".

Naravno, ovo je povuklo brojne korisnike društvenih mreža i otvorilo razne diskusije, pa su neki u šali pisali: "Hajde bolje i ona nego Aleksandar Vučić da je bio".



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi