Nedović dobio poboljšan ugovor u Unicaji
Foto: EPA

Ostaje u Malagi

Nedović dobio poboljšan ugovor u Unicaji

Srbijanski košarkaš Nemanja Nedović i u budućnosti će nastupati za Unicaju. 

U Unicaji su uspjeli osigurati ostanak Nedovića prije oglašavanja moćnih evropskih klubova, pa je tako 25-godišnji plejmejker potpisao novi ugovor koji ga za tim iz Malage veže do 2019. godine. 

Ako je vjerovati pisanju inostranih medija, Nedović će u Unicaji za dvije godine dobiti 1.700.000 eura.

Za usluge Nedovića je bilo zainteresovano nekoliko evropskih velikana, među kojima je i CSKA, međutim on je i ranije u nekoliko navrata isticao kako nema namjeru mijenjati sredinu, te da je maksimalno sretan u Malagi. 

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Prije Unicaje u svojoj karijeri Nedović je još nastupao za Crvenu zvezdu, Valenciju, Golden State Warriorse i Lietuvos Rytas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi