Nevjerovatna ispovjest: Dao sam desni testis za Spurse

Ginobili komentarisao tešku povredu

Nevjerovatna ispovjest: Dao sam desni testis za Spurse

Argentinski košarkaš Manu Ginobili dao je veoma zanimljivu izjavu za američke medije.

Prošle sezone Ginobili je imao jako tešku povredu nakon koje je morao odstraniti desni testis, a toga se prisjetio u jednom intervju.

"Dao sam desni testis za Spurse. Bukvalno dao sam sve. Obično kada se tako nešto desi boli malo, a poslije tri minuta je sve u redu. Ovoga puta prošlo je tri minuta, pet minuta, sat vremena, a bol je bio isti", rekao je Manu i dodao:

"Kada smo došli u bolnicu i uradili magnetnu rezonancu, doktor je rekao da mora da se uradi operacija odmah. Bila je veoma nesretna situacija. Bila je to što se kaže 'savršena oluja'".

Podsjetimo da Munu trenutno ima 39 godina, ali da još uvijek ima značajnu minutažu u Spursima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi