Nevjerovatni Dončić: Noć za pamćenje
EPA

Luka odigrao jednu od svojih najboljih utakmica

Nevjerovatni Dončić: Noć za pamćenje

E. Ganibegović

Košarkaški Real Madrida su novu sezonu Eurolige otvorili sigurnom pobjedom na gostovanju kod Anadolu Efesa sa 74:88, a nevjerovatnu noć je imao mladi Luka Dončić.

Slovenac, koji je nedavno sa svojom reprezentacijom stigao do zlata na Eurobasketu, bio je najbolji pojedinac na utakmici.

Briljantni Dončić je odigrao jednu od svojih najboljih partija u kraljevskom klubu, pa je tako utakmicu završio sa 27 poena uz sjajne procente šuta. 

Sada pogledajte sa kakvom je lakoćom Luka zabijao Efesu. 

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi