Odluka o Nurkiću neposredno pred utakmicu
Foto: Twitter

Još uvijek se ne zna hoće li igrati

Odluka o Nurkiću neposredno pred utakmicu

M. Šljivak

Jusuf Nurkić još uvijek se oporavlja od povrede fibule koja ga je posljednjih 20-ak dana odvojila od parketa.

Bh. centar nije igrao finišu sezone, a nije mogao pomoći svom timu ni u dvije utakmice doigravanja protiv Golden State Warriorsa.

Večeras se u Portlandu igra treća utakmica između Trail Blazersa i Warriorsa, a još uvijek se ne zna da li će Nurkić igrati u ovom meču.

Jusuf je odradio treninge bez kontakta, ali stručni štab tima iz Oregona ne želi ništa rizikovati, pa će odluka o njegovom nastupu biti donijeta neposredno pred utakmicu.

Obaviće se testiranja pred meč i ako Nurkićeva noga pokaže da može izdržati napore, bh. centar će se pojaviti u trećem meču protiv Warriorsa.

Golden State vodi u seriju s 2:0, a večerašnja utakmica bi mogla odrediti konačno tok serije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi