Pretučen legendarni hrvatski košarkaš

Goran Sobin završio u bolnici

Pretučen legendarni hrvatski košarkaš

E. Čaušević

Nekadašnji hrvatski košarkaš Goran Sobin pretučen je prije nekoliko dana u Drveniku Velikom.

Prema izvještaju hrvatske policije Sobina su napala trojica muškaraca, te su mu prilikom napada slomili četiri rebra. Nakon napada njegovo supruga je pozvala policiju, te je Sobin prebačen u bolnicu.

Policija je ubrzo nakon toga uspjela da privede napadače, ali se još uvijek ne zna razlog njihovog napada. Ipak, mediji u Hrvatskoj pretpostavljaju da se radi o njegovim konkurentima u poslu kojim se nekadašnji košarkaš danas bavi.

Slobin se nakon penzionisanja bavi turizmom, a protiv njegovih napadača potignute su optužnice za nanošenje teških povreda. Zbog povrede na desnom oku Sobin se i dalje nalazi u bolnici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi