Saigrači ne žele Lina u Knicksima

Stoudemire jasno rekao da želi Linov odlazak

Saigrači ne žele Lina u Knicksima

M. Šljivak

Početkom godine čitav svijet je brujao o Jeremyu Linu, košarkašu New York Knicksa koji se pojavio nioutkud, te je za mjesec dana napravio pravu pometnju u NBA ligi.

Postao je Lin glavna "faca" u Velikoj jabuci, što se očigledno nije svidjelo zvijezdama Knicksa koji ne žele njegov ostanak u ekipi. Amare Stoudemire je jasno izjavio kako ne želi vidjeti Lina ponovo u dresu Knicksa, dok ostatak ekipe pomalo stidljivo izjavljuje kako bi bilo dobro da ipak Knicksi daju novac koji nude Houston Rocketsi, kako bi Lin ostao

Houston je ponudio Linu četverogodišnji ugovor vrijedan 28 miliona dolara, no Knikcsi dovođenjem Jasona Kidda i Raymonda Feltona jasno su dali do znanja kako neće potpisati produženje ugovora sa ovim playom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.