Shaq se na poseban način zahvalio Kobeju

Genijalan video za nekadašnjeg timskog kolegu

Shaq se na poseban način zahvalio Kobeju

E. Čaušević

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobe Bryant na kraju sezone završiti će svoju igračku karijeru.

Ova vijest koju je objavio košarkaš LA Lakersa uzdrmala je ljubitelje košarke, ali i legende NBA. Mnogi su u čast Kobeja objavili status, sliku ili video, a najbolji pozdrav legendi Lakersa dao je, očekivano, Shaquille O'Neill.

"Vrijeme je da duboko udahneš, zahvališ se, opustiš i uživaš u svemu što si izgradio. Volim te mali brate", napisao je Shaq na svom Twitter profilu.

Shaq je sa Kobejem igrao u Lakersima i zajedno su osvojili tri NBA prstena. Iako su imali nekoliko sukoba zbog kojih je Shaq i napustio LA, na kraju su ostali dobri prijatelji.

Uz emotivnu poruku, Shaq je objavio i urnebesan video. Zaista u njegovom stilu.

"Ovo je penzionerski ples", napisao je Shaq.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.