Shaq se ponovo povrijedio

Nakon samo pet minuta na parketu

Shaq se ponovo povrijedio

Legendarni centar Boston Celticsa Shaquille O'Neal povrijedio se u sinoćnjoj pobjedi Kelta nad Detroit Pistonsima (101:90).

Ovaj 39-godišnji robusni centar nalazio se van parketa više od dva mjeseca prije nego se sinoć vratio protiv Pistonsa kada je na terenu proveo pet i pol minuta i za to vrijeme ubacio šest poena.

"Iskreno, ne znam šta da uradim", kazao je trener Bostona Doc Rivers, odgovarajući na pitanje da li bi možda trebalo dati Shaqu odmor do kraja sezone.

"Instinkt mi govori da mu ne bi trebao okončati sezonu, jer mu je potrebno da igra, ali vidjećemo šta će se još dogoditi", dodao je Rivers.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.