Stipanović solidan u porazu od Besiktasa

Turska liga

Stipanović solidan u porazu od Besiktasa

D. Rakanović

Košarkaši Buyukcekmece poraženi su danas na domaćem terenu protiv Besiktasa rezultatom 67:84, u okviru 22. kola turskog prvenstva.

Pitanje pobjednika je riješeno već nakon prvog perioda igre, kada su gosti napravili prednost od 17 poena razlike (13:30). Do kraja utakmice Buyukcekmece se nije uspio vratiti u utakmicu, pa su gosti slavili pobjedu.

Bh. internacionalac Andrija Stipanović odigrao je solidnu partiju. Na parketu proveo je nešto više od 27 poena i za to vrijeme je postigao osam poena (4/6 šut za dva poena, 0/2 slobodna bacanja, uz po pet skokova i asistencija.

Buyukcekmece se trenutno nalazi na 14 mjestu sa omjerom 6-17, dok Besiktas drži treću poziciju sa omjerom 18-5.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi