Sunsi spremaju ponudu za trejd Kyriea Irvinga
Foto: EPA

Bledsoe, Jackson i pick prve runde za playmakera Cavsa

Sunsi spremaju ponudu za trejd Kyriea Irvinga

Kyrie Irving želi napustiti Cleveland Cavalierse, ali sigurno je da Cavaliersi svog playmakera neće trejdovati ako u zamjenu ne dobiju ono što žele.

A prema riječima američkog novinara Joea Vardona, u Phoenix Sunsima vjeruju da imaju šta ponuditi Cavsima u zamjenu za Irvinga.

Naime, Sunsi su, navodno, spremili "paket" za trejd sa Cavsima, te su spremni u zamjenu za sjajnog playmakera ove ekipe put Clevelanda poslati Erica Bledsoea, Josha Jacksona (4. pick ovogodišnjeg NBA drafta), te pick prve runde na draftu 2018. godine koji su Sunsi dobili od Miamija.

Međutim, Vardon napominje da je ovaj trejd još daleko od realizacije, te da je još uvijek vjerovatnija opcije da Irving završi u nekoj drugoj ekipi, poput New Yorka, San Antonija ili Los Angeles Clippersa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti