Teletović se vratio na parket u domaćem porazu Netsa

Brooklyn izgubio od Miamija

Teletović se vratio na parket u domaćem porazu Netsa

Košarkaši Brooklyn Netsa poraženi su na svom terenu od Miamija rezultatom 95:91 u susretu koji je našoj javnosti najzanimljiviji po tome što se u timu domaćina ponovo našao Mirza Teletović.

Naš kapiten je kratko izbivao zbog povrede zadobijene u susretu sa Clevelandom kada je teren napustio sa posjekotinom na licu.

Mirza je sinoć na parketu proveo jedanaest minuta i za to vrijeme uspio ubaciti pet poena uz jednu pogođenu trojku. Tome je naš reprezentativac pridodao i jednu asistenciju.

Brooklyn je upisao poraz nakon dvije uzastopne pobjede, a najzaslužniji za pobjedu Miamija bio je Dwayne Wade koji je ubacio 28 poena. S druge strane, Plumlee je predvodio domaće sa 21.

Interesantno je dodati i da je susret bio prekinut zbog prilično bizarnog razloga za NBA. Barclays Centar je prokišnjavao pa se zbog toga susret obustavio. Ipak, na kraju se sve dobro završilo pa se sve vratilo 'u normalu' nakon nekog vremena.

NBA:

Brooklyn Nets - Miami Heat 91:95

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.