Teodosić: Olimpijske igre su uvijek bile moj san

Srbija osigurala plasman u Riju

Teodosić: Olimpijske igre su uvijek bile moj san

E. Čaušević

Košarkaši Srbije uspjeli su da izbore nastup na Olimpijskim igrama u Riju ovog ljeta.

Srbijanski košarkaši u kvalifikacijama za Olimpijske igre uspjeli su da ostvare zacrtani cilj i izbore svoje mjesto u Brazilu. Jedan od najboljih igrača ove ekipe Miloš Teodosić nije krio svoje oduševljenje što će nastupiti na OI.

"Osjećaj je nevjerovatan jer je ovo bio moj san. Uvijek sam želio da igram na Olimpijskim igrama i drago mi je što ću to ostvariti. Čestitam svojim igračima što smo uspjeli da izborimo OI. Imamo sada nekoliko dana za pripreme i dat ćemo maksimum da budemo još bolji", rekao je Teodosić, te dodao:

"Umorni smo već sada jer su kvalifikacije došle odmah nakon završetka sezone u klubu. Ali, umorni ili ne dat ćemo maksimum i pokazat ćemo da nam je čast što igramo za našu zemlju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti