Vučević nakon poniženja protiv Jazza: Jednostavno sramota
Foto: EPA

Centar Orlanda razočaran

Vučević nakon poniženja protiv Jazza: Jednostavno sramota

Utah Jazz je sinoć odigrala sajno u gostima kod Orlando Magica i "pregazila" domaću ekipu rezultatom 125:85.

Osim što je upisao ubjedljiv poraz od 40 poena razlike, Orlando je taj poraz upisao od ekipe koja ima velikih problema sa povredama, ali i sa umorom jer je na Floridu doputovala nakon nekoliko teških susreta.

Crnogorski centar u ekipi Orlanda Nikola Vučević se nakon utakmice, s pravom, osjećao poniženim i osramoćenim, a i on sam je protiv Jazza pružio skromnu partiju.

"Svi bi se trebali stiditi zbog ovakve partije, pogotovo jer smo igrali pred našim navijačima...Jednostavno sramota. Mi kao profesionalci bi trebali imati više ponosa i adekvatno odgovoriti na igru protivnika, ali nismo to učinili", poručio je poslije poraza od Jazza razočarani Vučević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti