Žestoke optužbe na račun LeBrona Jamesa i društva

Žestoke optužbe na račun LeBrona Jamesa i društva

E. Škorić

Američki mediji napadaju aktuelne prvake, Cleveland Cavalierse, jer navodno previše kalkulišu na kraju regularnog dijela sezone.

Cavsi su, prema mišljenju mnogih bivših košarkaša u SAD-u, izgubili zadnje mečeve kako bi izbjegli Chicago Bullse u prvoj rundi doigravanja.

LeBron James i društvo doslovno su u zadnjim mečevima namjerno gubili, pa su prvo mjesto prepustili Boston Celticsima. 

Prema svemu sudeći, protivnik Cavsima bit će Indiana Pacersi, dok će Celticsi na Bullse, no još uvijek nije sve potvrđeno. Bullsi imaju igrati protiv Brooklyna i moraju da pobijede ako žele proći u doigravanje.

Ipak, ruku na srce, bilo koja ekipa da je Cavsima rival u prvoj rundi play-offa na Istoku, teško bi se mogla nadati prolazu dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi