Zvezda i Mega Leks u borbi za trofej

Turnir u Vršcu

Zvezda i Mega Leks u borbi za trofej

Crvena zvezda i Mega Leks sastaće se sutra u finalu pripremnog turnira, koji se ovog vikenda igra u Vršcu.

Šampion Srbije lako je izašao na kraj sa domaćinom, te je slavio sa 86:69, dok je Mega Leks bio bolji od Budućnosti, i to nakon produžetka (91:84).

Crveno-bijeli su kapitalnu prednost stekli u prvom poluvremenu, a prvih 20 minuta igre ekipa Dejana Radonjića dobila je sa 46:37. 

Marko Simonović sa 17 poena bio je najefikasniji u redovima pobjednika. Treba spomenuti da je povratnik Milko Bjelica uknjižio osam poena.

Sa druge strane, izabranici Dejana Milojevića imali su mnogo teži zadatak. Mega Leks je slavio nakon dodatnih pet minuta, a rezultat na kraju regularnog dijela utakmice glasio je 80:80.

Najefikasniji u mladoj ekipi Mega Leksa bio je Rade Zagorac sa 28 pogodaka, dok je kod Podgoričana najbolji bio Boris Savović sa 22 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi