Zvezda pala u Atini, Laboralu španski derbi

Luda utakmica u Grčkoj

Zvezda pala u Atini, Laboralu španski derbi

Panathinaikos i Crvena zvezda odigrali su 'ludu' utakmicu u okviru sedmog kola TOP 16 faze Eurolige. Grčki tim je na kraju slavio sa 74:69.

Zvezda očajno ulazi u ovu utakmicu i rezultat je nakon deset minuta iznosio pomalo nevjerovatnih 26:6. Zatim slijede dvije četvrtine koje su u potpunosti pripale Zvezdi koja je početkom četvrte dionice stigla i do vodstva. Panathinaikos se ipak bolje snašao u finišu i došao do svoje nove pobjede.

Najefikasniji u ekipi domaćih bio je Slaughter sa 16 poena, a Boban Marjanović je sa druge strane ubacio jedan poen više.

Laboral Kutxa je na svom terenu savladala Unicaju rezultatom 79:74 i tako se približila četvrtom mjestu koje vodi u naredni krug. Domaće je do objede vodio Darius Adams sa 20 ubačenih poena, dok je u ekipi Unicaje bolji od ostalih bio Kuzminskas sa 12.

Euroliga, TOP 16:

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Panathinaikos - Crvena zvezda 72:67

Labora Kutxa - Unicaja 79:74

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.