"Ako budete šampioni, svi ćete dobiti oralni seks"

Motiv više za slavni klub

"Ako budete šampioni, svi ćete dobiti oralni seks"

O. Lekić
Teme:

Fudbaleri Napolija dobili su motiv više pred nastavak borbe za titulu u italijanskoj Seriji A. 

Tim iz Napulja zauzima treću poziciju i za Juveom zaostaje sedam bodova, ali sve dok postoje šanse za titulu u Napoliju će se boriti svim silama. 

U cilju da dodatno motiviše fudbalere poznata italijanska porno glumica Paola Saolino je za osvajanje titule obećala oralni seks kompletnoj ekipi. 

"Moj sljedeći izazov je vezan za Napoli. Ukoliko osvoje titulu, slijedi oralni seks za kompletnu ekipu", zagonetno je izjavila Paola. 

Paola na društvenim mrežama intenzivno objavljuje golišave fotografije, a nedavno je bez imalo odjeće na sebe pozirala i sa dresom Napolija. Ne treba napominjati koliko je to izazvalo oduševljenje među navijačima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi