Alvara Moratu supruga odala?

Mogao bi u United

Alvara Moratu supruga odala?

E. Škorić

Španski napadač Alvaro Morata bi mogao do kraja ovog ljetnog prelaznog roka potpisati za Manchester United.

Morata je u Real Madridu i često potencira kako je sretan, te kako nema potrebe da mijenja sredinu, ali sve su učestalije glasine o mogućem prelasku u redove Manchester Uniteda.

Španac se nedavno i vjenačao u Veneciji, a sa suprugom  Alice wCampello uživa u Sejšelima na medenom mjesecu.

Upravo je njegova supruga engleskim medijima "otkrila" da joj muž ide u Manchester. Nije ona, u stvari, ništa ni izjavila, no engleski mediji kakvi već jesu, otkrili su zanimljiv detalj na internetu.

Prateći njenu aktivnost na društvenim mrežama, vidjeli su da je Alice prije nekoliko dana na Instagramu počela da prati zvanični nalog Manchester Uniteda, što bi moglo značiti samo jedno...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi