Aubameyang svojim stajlingom šokirao javnost u Njemačkoj

Neobičan stajling fudbalera Dortmunda

Aubameyang svojim stajlingom šokirao javnost u Njemačkoj

E. Čaušević

Fudbaleri Borussije Dortmund danas su savladali Hannover (1:0) u okviru 21. kola njemačke Bundeslige.

Dortmund je danas do pobjede protiv fenjeraša Bundeslige stigao teže od očekivanog. Jedini gol na današnjoj utakmici potigao je Mkhitaryan u 57. minuti utakmice. 

Domaćini su u današnju utakmicu ušli znatno oslabljeni jer na terenu nije bilo najboljeg strijelca ekipe Pierre-Emericka Aubameyanga. Ipak, ovaj fudbaler je uspio privući pažnju prisutnih na stadionu.

Naime, Aubameyang se pojavio u vrlo neobičnom stajlingu koji je izazvao dosta komentara na društvenim mrežama. Neki su čak napisali da se za svoj stajling savjetuje sa Kim Kardashian.


Neobican stajling Aubameyanga by ss_video

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi