Benzema: Otac i majka su mi plakali zbog Valbuene

Otvorio dušu

Benzema: Otac i majka su mi plakali zbog Valbuene

Napadač Real Madrida Karim Benzema prolazi kroz veoma težak period kada je pitanju privatni život, a što se jednim dijelom odrazilo i na njegovu profesionalnu karijeru.

On je krajem prošle godine uhapšen zbog ucjene Mathieua Valbuene koji se nalazi na snimcima sa neprimjerenim sadržajem koje se navodno nalaze kod napadača Real Madrida.

Od tada je pod istragom, a sredinom decembra prošle godine je suspendovan iz reprezentacije Francuske zbog cijelog slučaja.

Benzema je na nedavnom ročištu pred istražnim sucem u Versaillesu rekao da je ljut zbog sve što se pojavilo u medijima nakon ovog slučaja.

"Ovdje se ne radi o slučaju seks snimaka Valbuene, nego se radi o slučaju Karima Benzeme. Ljudi pišu samo o meni, zgrožen sam. Srećom, mirnog sam karaktera pa sam se znao u proteklom periodu nositi s tim", rekao je Benzema i dodao:

"Ipak, bez obzira što mene to nije toliko pogađalo, to se odrazilo na neke druge stvari. Dobijao sam prijetnje smrću, a moja majka i otac su plakali. Jako me boli kada vidim da mi otac i majka plaću".

Benzema je također rekao da su on i Valbuena veoma dobri prijatelji na terenu i da među njima ne postoji svađa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti