Cristiano Ronaldo postaje otac po drugi put

Portugalac dobija prinovu

Cristiano Ronaldo postaje otac po drugi put

Portugalski napadač i član Real Madrida Cristiano Ronaldo postaće otac po drugi put.

Baš kao i prvi put, Ronaldo se i sada odlučio da njegovo dijete bude rođeno preko surogat majke, a identitet djevojke koja će to obaviti nije poznat.

Ronaldo je tokom Božića boravio u Sjedinjenim Državama, tačnije Miamiju, kako bi obavio veći dio posla kada je u pitanju papirologija oko ovog procesa, a također se smatra da je baš tada pronašao djevojku koja će biti surogat majka.

Podsjetimo da je Ronaldo 2010. godine dobio sina Ronalda Juniora, a cijeli proces njegovog rođenja ga je koštao oko milion eura.

Tada je Ronaldo također u Sjedinjenim Državama pronašao surogat majku, samo što su tada to bile dvije djevojke u saradnji, a njihov identitet fudbaler je tokom proteklih godina uspješno sakrivao.

Ronaldo Junior je rođen u privatnoj klinici na Floridi, a smatra da se da će slično biti i sa novim djetetom popularnog fudbalera. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti