Crouch je kralj Twittera: Opet je sve nasmijao...
Foto: EPA

Urnebesan komentar

Crouch je kralj Twittera: Opet je sve nasmijao...

Osim što je prepoznatljiv po svojoj visini, Peter Crouch je u javnosti poznat i po svom smislu za humor. 

Crouch je, bez sumnje, jedan od najvećih nogometnih šaljivdžija. U legendu je ušao kada je na pitanje "što biste bili da niste nogometaš" oduševio odgovorom "vjerovatno djevac", a kasnije se fotografisao sa žirafama i na društvene mreže postavio opis "uvijek volim provesti odmor sa porodicom." 

Da dospije u centar pažnje zbog komentara na društvenim mrežama Crouchu je pošlo za rukom i jučer. 

Nakon što je reprezentacija Engleske do 17 godina izborila finale Svjetskog prvenstva u Indiji, Crouch je ovaj veliki uspjeh prokomentarisao u svom stilu, ironično, aludirajući na činjenicu kako njegova zemlja posljednjih godina teško ulazi u završnice velikim takmičenja.

"Današnja mladež uopšte ne poštuje tradiciju. Mi ne igramo finala Svjetskih prvenstava. Kako se samo usuđuju", napisao je Crouch. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi