Federerova supruga se više ne blamira na Australian Openu

Prigodniji imidž za finale

Federerova supruga se više ne blamira na Australian Openu

O. Lekić

Supruga Rogera Federera za finale Australian Opena izabrala je nešto prigodniju kombinaciju. 

Nakon što je prije nekoliko dana dospjela u centar pažnje zbog rozog džempera sa zelenim detaljima, Mirka je odlučila da se više ne blamira.

Mirka je za današnji finalni meč Australian Opena između Federera i Nadala odabrala prigodan stajling, što nije prošlo nezapaženo fotografima u Melburnu koji svaki njezin potez pomno prate. 

Podsjetimo, Mirka je prethodno bila izazvala mnogo reakcija kada se pojavila u krajnje neobičnom izdanju. Strani mediji su provjerili i ustanovili da je džemper koji je nosila zapravo marke "Gucci" i da košta 1.625 dolara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi