Fudbaler u novoj ulozi: Memphis Depay snimio rap pjesmu
Foto: Screenshot

U duetu sa reprezentativnim kolegom Quincyjem Promesom

Fudbaler u novoj ulozi: Memphis Depay snimio rap pjesmu

Fudbalska karijera Memphisa Depayja možda ne ide planiranim tokom, ali je bivši fudbaler Manchester Uniteda pronašao novu zanimaciju.

Naime, holandski reprezentativac je objavio, u najmanju ruku zanimljivu, rap pjesmu koju izvodi u duetu sa reprezentativim kolegom Quincyjem Promesom.

Mladi Depay je još u utorak na svom Instagram profilu najavio da će u petak objaviti svoj prvi singl, a to se zaista i desilo.

Depay je na svom Youtube kanalu objavio pjesmu pod nazivom LA Vibes Freestyle 1.0, a na početku spota se mogu vidjeti Promes i Depay, kako, okićeni skupocjenim nakitom, sjede na luksuznom Rolls Royceu i smiju se. Potom njih dvojica ostavljaju svoj nakit na haubi Rolls Roycea i počinju sa izvođenjem pjesme.

Pjesma je naravno izazvala buru komentara na društvenim mrežama, a jedan navijač Manchester Uniteda je bio brutalno iskren:

"Drago mi je što si otišao, ovo je aposlutno tragično."

Inače, Depay je proteklu sezonu proveo u Lyonu, dok je Quincy Promes član ruskog Spartaka iz Moskve.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi