Gole grudi bivše supruge igrača Partizana prkose gravitaciji

Žali li napadač Partizana?

Gole grudi bivše supruge igrača Partizana prkose gravitaciji

O. Lekić

Valeri Bojinov, bugarski napadač iz redova Partizana, poznat je na našim prostorima kao veliki zavodnik. 

Bugarin je u prošlosti bio u braku sa atraktivnom maneknekom Nikoletom Lozanovom, a njihov brak je pukao prošle godine jer ga je navodno ova bivša Playboy zečica varala u više navrata. 

Nikoleta nakon razvoda očigledno maksimalno uživa u životu fotomodela i trenutno boravi na Maldivina. Sa ove egzotične destinacije je svoje pratioce na Instagramu počastila provokativnom fotografijom iz kreveta.

Ona je na društvenim mrežama postavila fotografiju na kojoj je potpuno gola, a iako je jasan pogled na plažu i more, u prvom planu su bile njene grudi.

Da su Valeri i Nikoleta danas zajedno, sasvim sigurno bi to za Partizan bila prilika da se stadion u Humskoj dodatno napuni kada ona dođe. Bivši igrač Juventusa se ovako za to mora boriti isključivo na terenu, dobrim igrama i golovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi