Ibrahimovića skupo koštao provod u susjedstvu

Procurili detalji zabave

Ibrahimovića skupo koštao provod u susjedstvu

Dok razmatra opcije za nastavak karijere, Zlatan Ibrahimović je proteklih dana slobodno vrijeme iskoristio da posjeti srbijansku prijestolnicu.

Zlatanova posjeta Beogradu je bila iznenađenje, jer bi u suprotnom privukla više pažnje, ali mediji u susjedstvu su otkrili i svrhu njegovog putovanja.

Švedski napadač je, navodno, došao u Beograd samo s jednim ciljem, a to je da uživa u noćnom životu i zabavama koje pružaju tamošnji splavovi.

U društvu prijatelja Ibrahimović je na provod uz narodnu muziku i skupocjena pića iskeširao više od 5.000 KM, a do ranih jutarnjih sati, koliko se zadržao na splavu, cijelo vrijeme uz njega je bilo njegovo i osobno osiguranje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi