Igrači FIFA 17 bijesni zbog Begovića: Šta mu se dešava?!

Brani sve moguće

Igrači FIFA 17 bijesni zbog Begovića: Šta mu se dešava?!

E. Škorić

Bh. golman Asmir Begović ne brani u Chelseaju, ali je na igrici nesavladiv.

Iako ima ocjenu 83, fanovi koji igraju FIFA 17 su u čudu i tvrde: Begovića je nemoguće savladati!

Naš golman nema mjesta pored Thibauta Courtoisa, no čini se da njegove prave kvalitete nisu izostavljene na novom izdanju EA Sportsove inačice.

"Kada god igram protiv njega, on se odjednom pretvori u Nea iz Matrixa", piše jedan igrač FIFA 17, drugi dodaje: "On na igrici izgleda kao mačka na steroidima".

Uglavnom, smatraju da su kreatori igrice napravili veliku grešku i da je, u stvari, Begović dobio veću ocjenu nego što piše.  Možda ste imali priliku da igrate novu FIFA-u s Chelseajem ili bh. reprezentacijom, a na golu Begović, pa ste se i sami mogli uvjeriti u nevjerovatna izdanja našeg golmana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi