Investirajte za budućnost uz ProCredit Bank

Investirajte za budućnost uz ProCredit Bank

Sponzorski tekst

ProCredit Bank je 100% Njemačka banka koja odgovorno posluje od 1997. godine. U dugogodišnjem poslovanju njeguje transparentnost u komunikaciji, nastoji minimizirati uticaj na okoliš, te nudi visoko kvalitetne usluge zasnovane na pouzdanoj finansijskoj analizi.

Moderne bankarske usluge su imperativ u poslovanju ProCredit Bank. S tim u vezi, u sklopu Zone 24/7, svi klijenti ProCredit Bank mogu obavljati različite vrste bankarskih transakcija u toku 24 sata, 7 dana u sedmici, bez obzira na radno vrijeme poslovnica.

Pored navedenog, ProCredit Bank po povoljnim uslovima nudi stambene kredite, kredite za renoviranje i zamjenske stambene kredite. Uz kreditnu podršku ProCredit Bank, pouzdano i kvalitetno možete riješiti važna životna pitanja, kupiti stan ili kuću, ili osvježiti izgled svog doma.

Aktuelna ponuda stambenih kredita ProCredit Bank je namjenjena stalno zaposlenim osobama i karakteriše je fiksna kamatna stopa od 4,9% na period otplate do 7 godina (*EKS 6,06 % - obračunata na 100.000 KM uz rok otplate od 20 godina i maksimalnu naknadu za obradu kredita od 500 KM).

Također, klijenti su u mogućnosti odabrati kredite sa dužim rokovima otplate uz varijabilnu kamatnu stopu.

Za više informacija posjetite www.procreditbank.ba ili kontaktirajte Call Centar ProCredit Bank na broj 033 250 950.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi