Kako se Gotze provodi sa djevojkom na Majorci?

Paparazzi ih snimili na jahti

Kako se Gotze provodi sa djevojkom na Majorci?

O. Lekić

Njemački fudbaler Mario Gotze baš zna da uživa, čak i onda kada mu u karijeri i ne ide baš najbolje.

Nakon duge pauze zbog povrede, kada je bilo čak upitno da li će se ikada vratiti na teren, Gotze se uspio oporaviti i odigrati nekoliko utakmica, što je za sada nedovoljno za povratak u reprezentaciju Njemačke.

Dok su njegove kolege bile na reprezentativnom okupljanju, Gotze je sa svojom dugogodišnjom djevojkom Ann-Kathrin Brommel otputovao na Majorcu, gdje je proveo nekoliko dana na krstarenju.

Gotze i Ann-Kathrin nisu promakli španskim paparazzima, koji su pratili ovaj zaljubljeni par i potom objavili njihove zajedničke fotografije nastale na luksuznoj jahti.

Ovaj 25-godišnji član Borussije Dortmund je sa Ann-Kathrin Brommel u vezi od 2012. godine, a mladu Njemicu su brojni mediji mnogo puta nazvali jednom od najljepših djevojaka fudbalera na svijetu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi