McGregor: Došao sam da vidim du*e Kim Kardashian

Demantovao natpise

McGregor: Došao sam da vidim du*e Kim Kardashian

Irski MMA borac Conor McGregor u svom stilu je isprozivao planetarno poznatu starletu Kim Kardashian. 

Nakon što je McGregor prosjetio Malibu špekulisalo se da je došao kako bi dogovorio meč sa Floydom Mayweatherom, međutim irski borac je na upit lokalnih medija imao spreman odgovor. 

"Možda sam došao da nađem veliko du*e Kim Kardashian. Baš bih volio da ga vidim", izjavio je kontroverzni McGregor. 

Prije nekoliko dana inostrani mediji su pisali da su McGregor i Meyweather postigli dogovor vrijedan borbe od milijardu dolara. Meč bi se navodno trebao održati u drugom vikendu u septembru, a mjesto radnje bi bilo - Las Vegas. To je, tvrde analitičari, jedino moguće mjesto koje zaslužuje ovakav spektakl, možda i najveći svih vremena u svijetu borbe

Iako McGregor još nema boksersku licencu u Las Vegasu, vjeruje se da bi je mogao dobiti bez problema jer će teško država propustiti priliku da zaradi milione na jednom sportskom događaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi