Messijevi gosti s vjenčanja se obrukali prikupljenim novcem

Sve donirano u humanitarne svhe

Messijevi gosti s vjenčanja se obrukali prikupljenim novcem

E. Čaušević

Jedan od najboljih igrača svijeta Lionel Messi odlučio je prije nešto više od mjesec dana da brakom kruniše dugogodišnju vezu sa Antonellom Roccuzzo.

Spektakularna ceremonija vjenčanja održana je u Rosariju rodnom gradu Lionela i Antonelle. Na vjenčanju stoljeća, kako su ga proglasili argentinski mediji, prisustvovao je veliki broj zvanica i poznatih ličnosti.

Messijevi su poručili zvanicama prije vjenčanja da ne donose poklone, već da će sva suma novca koji se skupi biti donirana u humanitarne svrhe. Kada se vidi ko je sve bio na ovom vjenčanju mnogi su vjerovali da će biti skupljena ogromna suma novca, ali su se prevarili.

Naime, na vjenčanju je supljeno 9,562 eura koje je Messi donirao u humanitarne svrhe. Ovaj iznos je razočarao javnost s obzirom da je na vjenčanju bili skoro 300 zvanica. Dovoljno je reći da je samo Gerard Pique pomenute noći prokockao 11.000 eura u kasinu u sklopu hotela u kojem se održalo vjenčanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi