Navijači smislili pjesmu za Đurića u kojoj spominju i Džeku

U Bristolu ga srdačno dočekali

Navijači smislili pjesmu za Đurića u kojoj spominju i Džeku

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Milan Đurić brzo je postao miljenik navijača Bristol Cityja, u koji je stigao početkom godine.

Iako još uvijek nije postigao nijedan gol za svoj novi klub, navijači su mu smislili pjesmu koju će mu pjevati na stadionu.

Kratki tekst pjesme glasi "Milan Đurić je bolji od Edina Džeke" (Milan Đurić - he's better than Edin Džeko) , a navijači Bristola je pjevaju na melodiju popularne pjesme "Magic" grupe Pilog iz 1975. godine.

Navijači širom Engleske imaju običaj pjevati pjesme fudbalerima svog kluba, najčešće napadačima, a jedna od najpopularnijih je ona koju navijači Newcastlea pjevaju Aleksandru Mitroviću - "Mitro's on fire".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi