Nekadašnji igrač Barce se obrukao fotografijom na Instagramu
Foto: EPA

Cuenca "zapalio" internet

Nekadašnji igrač Barce se obrukao fotografijom na Instagramu

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Barcelone, Isaac Cuenca, dospio je u centar pažnje nakon što je danas objavio fotografiju na svom Instagram profilu.

Cuenca je svojevremeno bio velika nada katalonskog kluba, ali je nakon teške povrede izgubio povjerenje ljudi na Nou Campu. Nakon toga lutao je od kluba do kluba, a ovaj 25-godišnji fudbaler trenutno igra u dresu Granade.

Fudbaler španskog kluba je danas objavio fotografiju na Instagramu koja je "zapalila" internet. Nije ni slutio da će ova fotografija izazvati ovoliko pažnje, a mnogi ne mogu da vjeruju da nije shvatio da iza njega stoji go čovjek.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi