Nicole je zaboravila Hamiltona, u teniseru pronašla utjehu

Zabavlja se s Dimitrovim

Nicole je zaboravila Hamiltona, u teniseru pronašla utjehu

E. Škorić

Atraktivna pjevačica Nicole Scherzinger zaboravila je vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona i sada ljubi tenisera.

Ona je već dugo vremena zajedno sa Grigorom Dimitrovom, no o njihovoj vezi se malo toga zna, pošto žele da to bude njihova lična stvar i daleko od javnosti. Međutim, evidentno je da se njih dvoje vole, bez obzira što se skrivaju od medija.

Nicole je očito skroz iz glave izbacila Hamiltona, s kojim je bila u vezi, a Novu godinu dočekala je na egzotičnoj plaži, te je fanove počastila s nekoliko provokativnih fotografija.

Nije poznato da li joj je društvo pravio Dimitrov, koji će ipak sada imati puno više obaveza jer u Dohi počinje teniska sezona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi