Nike Tiempo Legend VI - Floodlights Pack

Nike Tiempo Legend VI - Floodlights Pack

Sponzorski tekst

Nike je ove sezone odlučio da uprkos zimi, kratkom danu, i tmurnom vremenu razbije jednoličnost jarkim bojama određenih modela kroz kolekciju FLOODLIGHTS PACK.

Dobro poznati modeli Magista, Mercurial, Hypervenom i Tiempo dolaze u novom ruhu. Kombinacija neonsko zelene, tirkizno plave i okean plave boje su Tiempo VI model izdvojile od ostalih.

Prva NIKE Tiempo kopačka se prvi put pojavljuje na svjetskom prvenstvu u Americi, 1994. godine i od tada se veoma često eksperimentiše sa upadljivim nijansama. Već 1996. godine, fudbaler Attila Sekerlioglu se pojavljuje u veoma upadljivim žutim kopačkama.

Kopačke u raznim bojama su bile itekako veoma uočljive i primjećene. Od tada se, osim na poboljšanju tehnologije, uporedo radilo i na upečatljivom vizuelnom utisku.

Već 20 godina, Nike-ove Tiempo kopačke su sinonim za kopačke od meke premium kože. Nike Tiempo Legend VI nastavlja tu tradiciju svojim inovativnim načinom obrade, koji treba da obezbijedi izvanrednu kontrolu lopte.

Ergonomska postava koja fiksira stopalo igrača, učvršćeni dio na peti, uložak za stopalo od mikrofibera, prošiveni kožni dio na peti, materijal od kengurove kože, jezik pričvršćen vezicama i vodootporno gornjište omugaćavaju stabilnost, lakoću pokreta i najbolju igru na terenu.

Legendarni Gerard Piqué i Sergio Ramos će, među ostalima, imati priliku da ovaj model u plavo-zelenoj boji nose na svojim utakmicama.

Modele potražite u odabranim Sport Vision prodavnicama u Trebinju, Vitezu, Prijedoru, Bijeljini i Orašju ili online OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi