Niko ne vjeruje da ovdje živi Kylian Mbappe
Foto: EPA

Još uvijek je u trening-centru ili kod majke

Niko ne vjeruje da ovdje živi Kylian Mbappe

M. Šljivak

Mlada zvijezda Monaca Kylian Mbappe igrama je zaludio fudbalski svijet.

Ovaj 18-godišnji napadač je vođa ekipe koja je stigla do polufinala Lige prvaka, te je za sada prva u prvenstvu Francuske.

Iako se za njegove usluge interesuju najbogatiji timovi svijeta, Mbappe je još uvijek čvrsto na zemlji. Prošle godine je odbio da ode u Real Madrid, jer je smatrao da je suviše mlad za tu avanturu, a čini se kako je ovaj mladić veoma skroman.

Iako bi većina njegovih vršnjaka s njegovim uspjesima odmah uselila u skupocjenu vilu ili bi se na treninge dovozila u autombilima vrtoglavih cijena, to s Mbappeom nije slučaj.

Ovaj mladić još uvijek živi u trening-centru ekipe Monaca. Tamo često boravi, a pored sobe koju je tu zadužio, većinu vremena provodi s majkom.

Ona ili klupski vozač ga voze na treninge kada nije u Monacovom centru, a ovakvo njegovo ponašanje oduševljava i saigrače, koji imaju samo riječi hvale za njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi