O'Neal urnebesnom frizurom nasmijao Ameriku

Iznenadio javnost, ali i frizera

O'Neal urnebesnom frizurom nasmijao Ameriku

Legendarni američki košarkaš Shaquille O'Neal je nakon završetka sezone postao pravi šoumen i konstantno je u centru pažnje američke javnosti.

Ovaj 45-godišnjak je odlučio iznenaditi mnogobrojne fanove fotografijama nove frizure, a izgleda da je iznenadio i frizera koji je dobio zanimljiv zahtjev.

Shaq je želio malo promijeniti imidž kako bi podsjećao na LeBrona Jamesa, s kojim je nekada igrao u Clevelandu, a u opisu fotografija je napisao da je zadovoljan kako izgleda.

Koliko O'Neal liči na LeBrona procijenite sami, ali Shaqu se dopada i to je najbitnije. Ipak, to se ne bi moglo reći za Amerikance, koji su se dobro nasmijali fotografijama koje možete pogledati u nastavku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi